Kerhoinfo

Alkemistikerho on kaikille avoin kerho, johon liittyminen on täysin ilmaista. Kerholla ei ole mitään ikärajaa, aktiivisuusvaatimuksia tai muita jäsenvaatimuksia.

Tavoitteet

Kerhon tavoitteena on tarjota luonnontieteisiin, matematiikkaan ja historiaan kytkettyä mystistä ja jopa hivenen maagisen tuntuista tekemistä.

Tarkoitus on tarjota mielenkiintoista tekemistä ja mahdollisuus keskustella muiden samaa testailevien ja pohtivien kanssa.

Toiminta

Blogilla ilmestyy pohdittavaa, puuhailtavaa ja kotona testailtavaa tiedettä. Kaikkea voi lukea ja kommentoida vaikkei liittyisikään, mutta liittyneenä saa enemmän irti toiminnasta.

Jäsenille on visioitu myös erilaisia kisoja (yksilökisoja ja ryhmäkisoja) sekä kursseja monenlaisista aiheista. Nämä toteutuvat pikkuhiljaa jäsenmäärän kasvaessa ja sivuston iän karttuessa.

Sivusto on vielä aika uusi. Sen tekeminen on aloitettu kesäkuussa 2018 ja toiminta muovautuu pikkuhiljaa. Kerhon jäsenet osallistuvat toiminnan kehittämiseen, sillä heidän kommenttejaan ja palautteitaan käytetään tulevien projektien, kurssien ja toiminnan suunnittelun pohjana.

Ylläpitäjä Kata

Sivun ainoana ylläpitäjänä toimii Kata. Hän on ammatiltaan kemian ja matikan opettaja, joka ohjaa kokeilemaan turvallisia tiedetemppuja ja osaa antaa tieteellisen selityksen erilaisille oudoille arjen ilmiöille.

Ylläpitokokemusta Katalla on muutamalta fanisivulta vuosien varrelta. Nyt fanittaessa opitut taidot yhdistyvät omaan alaan ja jännittävään historiaan ja arjen ilmiöihin ja… Kaikkeen ihmeelliseen ja Kataa kiehtovaan tieteeseen.

Mainokset